- Over mij

Over mij

Ik ben Gloria Borst en sinds1996 woonachtig in Castricum. Na 12,5 jaar bij de ING bank gewerkt te hebben ben ik helaas via een reorganisatie mijn baan kwijtgeraakt. Ik ben vervolgens goed gaan nadenken wat ik verder met mijn werkende leven zou willen gaan doen en aangezien ik een studie economie in Ecuador heb gedaan leek een eigen onderneming een logische stap. Ik heb gekozen om met mijn handen te werken en omdat ik het heel leuk vind om met mensen te werken heb ik gekozen voor het vak pedicure. Na een intensieve opleiding van 1,5 jaar aan de Haarlemse Akademie in Uitgeest ben in juni 2018 gediplomeerd pedicure geworden. 

Momenteel ben ik ambulante pedicure in Castricum en Bakkum.

Opleidingen

Regelmatig volg ik vakgerelateerde opleidingen. 

Nagelcorrectie

In deze cursus leer ik over het repareren van bijvoorbeeld mycose nagels, traumanagels en ingegroeide nagels, tunnelnagels, stootnagels en afgebroken nagels op de voet.

Nagelregulatietechniek 

Tijdens deze cursus leer ik over de verschillende nagelproblemen, veranderingen van de nagelplaat en de voor- en nadelen van de verschillende nagelbeugels. 

Schimmelnagels

Schimmelnagels, ook wel mycosenagels genoemd, is erg besmettelijk en daardoor hebben veel mensen last van dit probleem. De nagels moeten om de 5 a 6 weken behandeld worden door de pedicure. Daarnaast is het wenselijk om de nagels dagelijks in te vetten.

Nagelregulatie / Nagelbeugel

Bij ingroeiende nagels kun je erop verschillende manieren vanaf komen; een van deze manieren is door het plaatsen van een nagelbeugel. Dit is pijnloos en de beugel blijft 5 a 6 weken zitten (tot aan de volgende behandeling)."Ik sta voor kwaliteit en vooral persoonlijke aandacht."Gloria Borst
Heemsterderweg 38
1902 RP CASTRICUM

T.  06-34873794
E.  gloriaborst@outlook.com
KvK nr.  72411473Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website